Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brillestedet.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Underground | Brillestedet Hillerød

Underground

Vi stræber efter at kunne levere et niche produkt til vores kunder – og dette værner vi om. Derfor har vi valgt ikke at lægge alle vores mærker frem online på brillestedet.dk, da vi vil sikre, at vi kan tilbyde stel der umiddelbart ikke er ligetil at finde andre steder.

Vi har valgt at kategorisere det ”UNDERGROUND”:

Brillestellene kan komme fra vidt forskellige producenter, dog er de fleste udvalgt efter at være ”skæve, overraskende eller udfordrende”. Stellene er oftest fra små produktioner, og de kommer som regel fra enkeltmands virksomheder eller virksomheder med få ansatte. Brillerne er fundet på brillemesser rundt omkring i Europa, som vi har besøgt, hvor vi har haft fokus på at vælge de mest interessante.

Brillestellene er særligt udvalgte så materialer, farver og mønstre varierer – alt dette, for at give dig en unik mulighed for at få en brille ingen andre har.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.