Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brillestedet.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Priser | Brillestedet Hillerød

Priser

Hos Brillestedet har vi gjort det vores fornemste opgave at opstøve unikke stel fra hele verden. Dermed får vi muligheden for, at præsentere nogle stel, som er ud over det sædvanlige. Da vi kun køber små kollektioner ind, har vi som regel kun et enkelt eksemplar af hver stel, hvorfor det kan variere meget i vores sortiment.

Prisen på en brille er en sammensat pris af stel+glas, og kan derfor variere meget efter ønske og behov. Man kan kombinere forskellige stel og glas fra forskellige prisklasser, hvilken påvirker prisen. Vi bistår med den nødvendige vejledning, hvadenten det kommer til synsbehov eller ren stil og design.

Stel

SPITZENKLASSE

Priser omkring 6.500 kr.
Stel i spitzenklasse-kategorien, er som navnet angiver, er stel i eminent kvalitet, luksuriøse materialer og et raffineret design, kort sagt; et fuldkomment stel. De typiske materialer vil være rene naturmaterialer, som man ikke normalt ser anvendt i et brillestel, og som løfter brillestellet et niveau op. Stel som falder ind under Spitzenklasse vil være bl.a. vores brillestel i læder, sten, træ, kork eller skiffer.

KLASSISKE STEL

Priser omkring 3.800 kr.
Størstedelen af vores brillestel ligger i denne kategori, hvor kvaliteten og materialet er i højsædet. Vi er af den holdning, at alle vores brillestel skal være noget særligt, og vi ønsker at tilbyde stel, som ikke lige er til at få fat i. Derfor er Klasse Stel standarden hos os, fordi mindre ikke kan gøre det.

STANDARD STEL

Priser omkring 1.000 kr.
Et brillestel i økonomiklassen anvendes normalt som en sekundærbrille. Dette vil være f.eks. en skærm-/ læsebrille eller en solbrille, hvor man har behov for at kunne skifte. Dog kan brillestel i økonomiklassen også anvendes som primærbrille, og vi har fundet nogle fede stel til denne kategori.

Glas

SPITZENKLASSE

Priser omkring 9.000 kr.
Disse glas er de absolutte topprodukter fra de 3-4 verdensførende brilleglasproducenter. Glassene bliver individuelt tilpasset med vores specielle måleudstyr, og der tages højde for bl.a. stel, synsstyrke og dine øjnes placering i forhold til det udvalgte stel. Synsoplevelsen er total, en high defination med optimering af nattesyn samt kontraster.

KVALITETSGLAS

Priser omkring 6.000 kr.
Kvalitetsglas som bygger på de sidste 25 års erfaringer med udvikling af brilleglas, hvor synsfelterne er brede. Glassene slibes og tilpasses i standardiserede mål, de er af den slags som ’bare altid virker’ og er velegnet til alle former for brug.

STANDARD GLAS

Priser omkring 2.500 kr.
Glas i økonomiklassen kræver mere tilvænning, da de har et mindre felt for klart syn. Disse glas anvedes normalt ved køb af en sekundærbrille eller en solbrille, hvor behovet er situationsbestemt.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.