paper

Frederiksgade 2a 3400 Hillerød  -   tlf: +4548247270  -  mail@brillestedet.dk

brillestedet

Sportsbriller

Mange mener, at briller kan være en hæmsko når det kommer til at udøve sport. Men det behøver det ikke at være. Der kan laves mange forskellige typer sportsbrille, som opfylder de krav vi hver i sær kan have til sport - og måske endda være behjælpelig, f.eks. bryde reflektionerne i vand ved en solbrille med styrke, som kan anvendes ved fiskeri, kajak eller andet til havs. Derudover findes der også særlige briller til cykling, løb, jagt, golf ect. Brillestedet har udvalgt to kompentente brands, som vi mener leverer de bedste sportsbriller på markedet. Både Adidas og Wiley X kan fås med tilslebne glas i styrke.
Kom forbi butikken og fortæl os om dine behov, så finder vi den ideelle løsning til din sportsbrille.

Adidas

Brillestedet har i mange år haft sportsbriller fra Adidas, da de kombinerer smarte briller med sportens krav til funktion. Adidas er et internationalt sportsbrand, og deres briller bliver løbende testet af verdens bedste atleter. Brillerne bliver udviklet ud fra fire primære krav; ultimativt syn, optimal beskyttelse, tilpasset pasform og maksimal holdbarhed.
http://www.adidas.com/Eyewear/content/

Wiley X

Wiley X er et nyt mærke hos Brillestedet. Men selve brandet blev startet for 25 år siden af en amerikansk krigsveteran, der ønskede at lave briller, der kunne give den optimale beskyttelse af synet hos det amerikanske politi og militær. Den dag idag leverer Wiley X stadig briller til selv samme, og gennemgår løbende tests for at sikre, at brillerne opfylder de høje krav til sikkerhed under ekstreme forhold. Brillerne er særdeles velegnet for sport og jagt aktiviter.
http://www.wileyx.dk/